Beslutångest

RUT M.FL
 

Julmusik och städning

hej på er! det spelas julmusik för fullt här hemma, eftersom julstämningen inte finns så får man väl försöka göra att för att den ska komma! har stortstädat hela lägenheten, vilket känns skönt när det är gjort nu i efterhand! ska snart hem till mamma och mysa! hoppas ni får en fin dag! puss & kram
 
klicka på bilden så kommer du till en julmusik lista på spotify!
 

Godkväll

godkväll! hoppas att allting är bara bra med er! trots det fina vädret vi har, (skämt o sido!)
sitter på jobbet just nu, och slutar inte förens kl 24. hoppas tiden går relativt fort för är otroligt trött idag av någon konstig anledning. men men, så kan det va ibland!
 
är på jakt efter en nyårsklänning, vilket dock inte är det lättaste att hitta.. antingen hittar man någon som man fastnar för, men då är den slutsåld, eller så kostar den en förmögenhet! turen verkar inte vara på min sida i det här fallet! hitta ju en jätte fin på gina som var tänkt att jag skulle ha på nyår, men tyvärr så fall den inte i smaken när jag väl fick se den i verkligheten.. men men, det ordnar nog sig!
 
annars, vad har ni gjort sen sist? själv rullar allt på som vanligt..
som ni kanske har märkt så har jag fortfarande inte bytt design, men nån dag nu framöver när saker och ting har lugnat ner sig lite lovar jag att ta tag i det! så hoppas ni står ut liteeeee till ;)
 
ta hand om er, så hörs vi! puss & kram
 

Jofama kenza 10

så snygg, men 2995? värt, eller inte.. det är frågan det ;)
den med svart päls är också snygg!
 

New in:

allting från ginatricot.se
 


Lets talk about Malmö

tänkte ju ta och berätta om helgen i malmö för er. vi hade det jätte skoj och mysigt, för det första så hade dom bra shopping, mysiga cafén, gamla gågator som dom bevarat så fint! och sist men inte minst, utelivet var riktigt bra, alla va så trevliga och som boråsare där blev man verkligen välkomnad. trots att alla reta oss för våran dialekt ;) haha! malmö var inte sista gången, nästa tripp dit har redan börjat planeras, då vi lärde känna några där så måste man ju hålla kontakten, right? ;) haha, så här såg våra dagar ut: vakna, äta hotellfrukost (mums!) upp till rummet för att duscha och göra sig i ordning, ut på stan för shopping och fika i ca 5 timmar, äta middag sen hem och göra sig klar för kvällens bravader! haha för er som inte varit där, åk dit över en helg :)  ta hand om er så hörs vi sen! pusss