Shopping - gina tricot.


En otroligt lyckad midsommar.

hej! glad midsommar allesammans! hoppas ni inte flyter bort i allt regn, fy vad tråkigt! lider med er som är nere vid kusten, kan tänka mig att ni ser ut som dränkta katter vid det här laget :p kul.. hej midsommarkänsla! kan inte annat än att tacka mig själv som valde helt rätt, dvs. fira med släkt & familj, vi har haft en toppen dag, med massor av mys & många skratt, ätit gott och bara tagit det lungt! på dagen blev det midsommar middag nere hos mormor och morfar, med sill, potatis, gräslök, you name it! mot eftermiddagen åkte vi hem till oss, gick en promenad med vovvarna, sätte oss på altanen och myste, sedan drog vi igång grillen, maten som serverades var: hemmagjord potatissallad [som är grymt god förövrigt] och grillatkött! mums. nu senare på kvällen har vi legat nerbäddade i soffan, med tända ljus och kollat på film! en otroligt lyckad midsommar, UTAN fylla.. yey! och sandra vaknar upp fit for fight imorgon för jobb 7-16, kan ju inte bli bättre.. nu ska jag avrunda kvällen med lite internetshopping, och sen en varm dusch! vi hörs imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll, puss på er!

Life is good, life is grat.

life is good, life is great. always love & never hate. break the rules, stand apart. ignore your head and follow your heart.



Ledighet - altanmys.

hej! hur är det? vilket underbart väder vi har haft idag! konstigt nog har väderguden inte glömt av borås helt och hållet! ;) haha. hur som, så har jag suttit ute och myst på altanen hela dagen, druckit kaffe, sträckläst bingo rimérs bok, gosat med hundarna och bara tagit det lungt.. vart ledig i två dagar nu, så back to the reality imorgon! dock bara 1 dag ;) sen ledig en dag till. sköööönt! midsommar i år blir lugn, jobbar ju som sagt tidigt på midsommar dagen. men blir firande med släkten på dagen, sen grill & mys på kvällen. midsommar är rätt överskattat endå, hysteri, fylla, och slagsmål. yey! jag betackar mig det i år och tjänar goa pengar istället ;) nu dusch och sedan en film innan läggdags! vi hörs imorgon! puss på er.  → oj, glömde ju fråga hur era midsommarplaner ser ut?


just girly things.

www.justgirlythings.tumblr.com


My new baby.

jag som aldrig skulle tänka mig något annat än iphone, har nu gått och skaffat mig denna godingen! är sååå nöjd, bättre på alla sätt och vis. love my new baby!

 

HTC one x, white.


There she goes.


Jobb, kvällstur 16-24.

hallå! sitter och dricker en kopp kaffe, ska strax göra mig i ordning mig för jobb! men först, hämta ut lite paket ;) vi hörs när jag är hemma inatt! ha en bra dag allihopa, pusspuss

Inhale love, exhale hate.


Trust no bitch.

just remember that when nobody else was there for you, I was. and when nobody else gave a damn, I did..


Ett av det bästa köpen.

.. någonsin, är denna parfymen! den luktar gudomligt, gahh! i'm in love


10 Juni - Söndag.

hej där! hoppas att allting är bra med er. har lagt bloggen åt sidan i ett par dagar, då motivationen inte har varit på topp. men nu så! det har inte hänt så jätte mycket sen sist, jobbat, shoppat och umgåts med vänner & familj. det gamla vanliga ;) haha. kommer bli en hel del jobb nu framöver, då jag inte kommer att ta ut någon semester i sommar! men plus i kassan iallafall, till både lägenhet och körkort!

på lägenhetsfronten ser det rätt så dött ut, men hoppet är det sista som lämnar en, så bara att hålla tummarna STENHÅRT för att någonting ska bli ledigt snart! allt är ju faktiskt klart, bara lite små prylar som ska inhandlas! sen till körkortet så håller jag på och sparar pengar för att köpa ett paket på körskolan, blivit lite dålig med att övningsköra det senaste, då tiden inte har funnits! men det ska väl vända det med som allt annat, annars är det som vanligt! blog u latero! pusss

Rita Ora - R.I.P. ft. Tinie Tempah