Mini update.

hej godingar! sitter på jobbet, får åka hem och sova om 30 minuter! skönt, är sååå trött. hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon!


Good morning beautiful.

dags för en morgon kaffe för att vakna till liv, sen väntar en pw och jobb! ha en underbar dag allesammans!


Sov gott, dröm sött.

det märks att det va en hård kväll igår, är helt slut! så ska krypa ner under täcket & somna till en film. ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon, puss på er finisar!

Butterflies.


Enkel outfit á la sandra.

tisha/ monki byxor/  farfetch.com skor/  h&m


Once i catch you in one lie.


Göteborg x2.

hej, nu va det ett tag sen igen! har sagt det förr, men lovar att jag ska bli bättre på att blogga! har inte hänt så mycket mer än det vanliga.. jobb, vänner, shopping osv! igår firade vi moster som fyllde år, sen på kvällen bar det av mot göteborg för utgång! hade riktigt kul, men det har jag alltid i göteborg! ;) imorses när jag vakna så rulla vi bilen mot göteborg igen, dock inte för fest, utan för att shoppa på ikea! kom hem med en hel del, lägenhetsprylar som tallrikar, glas och dylikt. och även grejer som tavlor, blommor och krukor! nu får det vara färdigshoppat för ett tag ;) [ett litet tag iallafall, haha!] nu ska det städas och fixas, sedan ska jag bara ta det lungt och njuta av min lediga dag på altanen i solen !

så vi hörs lite senare med roliga updates! pusss

Armband från JFR.

dog lite när jag klickade in mig på jfr's hemsida och såg dessa armband! ska nog klicka hem några imorgon ;) just dessa är mina favoriter! och som pricken över i:et så har dem 30% på hela köpet nu också, så man måste ju passa på.. hehe

 


Friday.

hej! hoppas att allt är bra med er, med mig är det bara fint fint! igår var jag på gofika hos emilia och gosade med små tjejerna, beställde även lite skönhetsprodukter som emilia säljer! ska bli kul och testa ett nytt märke :) idag har jag bara vart hemma och tagit det lungt, städat, svarat på mejl och fixat med papper osv. nu blir det film & mys resten av kvällen innan det är dags för sängen, upp tidigt imorgon för att jobba!

shoppade här om dan, knäpper en bild på det imorgon eftermiddag och lägger upp på bloggen! (ljuslyktor, 2 små hjärtan att ha som dekoration i min fågelbur, 2 brickor, mattan som jag vart förälskad i från lagerhaus, och en ny väggtext!) - sen så har jag ju lovat er ett inlägg om min kost & träning, och även det kommer upp imorgon, så håll utkik! ha en fortsatt trevlig kväll, puss på er

Lovar att gottgöra er.

sorry guys! vet att uppdateringen har varit sjukt dålig, lovar att gottgöra er med en massa rooooliga inlägg :D nu ut på en pw i det fina vädret, (not - regn regn regn) vi hörs sen!

Style by sandra.

/tidinställt/

tröja_ lagarconne.com byxor_ net-a-porter.com väska_ amazon.com skor_endless.com


Sängmys och wermland forever.

ligger i sängen och kollar på wermland forever och mår inte alls bra :( vart hängig hela dagen, hostar & har ont i hela kroppen. hoppas det bara är något tillfälligt, och att jag inte är på väg att bli sjuk! för då tar jag livet av mig, (skämt o sido, men det är verkligen inte läge för det nu, har varken råd eller lust att vara sjuk!) ska kolla klart på avsnittet nu och sedan vila ett tag, så vi hörs lite senare!

From lagerhaus.

handvirkad vit matta till sovrummet.. jag  vitt!


Sometimes you have to.


Ledighet.

hej där! äntligen lite ledighet, har jobbat hela påskhelgen därav den dåliga uppdateringen, men nu är jag ledig i två dagar, vilket är behövligt! är helt slut i kroppen, så ska njuta till max! har kört igång med min diet igen, och det går hur bra som helst. tänkte berätta lite mer om den sen i ett eget inlägg :) nu ska jag måla om bordet, och sedan få i mig lite mat, så vi hörs om en stund! puss på er

Next up - sängen och lyckan i LA.

wow! 4 inlägg idag, 5 med det här ;) inte dåligt, endå känns det som man knappt har bloggat idag! men men, hoppas ni har haft en bra dag. det har jag iallfall, vart ute på flera promenade i det fina vädret, fikat hos syster, hämtat ut paket, pillat lite i mitt rum och tagit det lungt! next up är sängen & lyckan i LA, så vi hörs imorgon! ha en fortsatt trevlig kväll! puss och kram!

Black n white outfit.

/tröja_ginatricot/  /jeans_net-a-porter.com/  /solglasögon_rayban/  /väska_boticca.com/  /nail polish_zappos.com/


Bedtime stories.

ohh! vilket sängöverkast, någon som vet vart man kan få tag i ett liknande? i vitt! /visst var det underbart fint?/



Träningstillbehör.

eat control /piller. ultra loss shake /pulver. och perrelis smart shake /3 delad. och ett par fettförbränningspiller som ej är med på bild. vågen har stått still ett tag, varken + eller - & det är normalt, men nu jäklar ska det hända grejer igen! pillerna jag har hållt på med det senaste är riktigt bra, finns här men inte sååå här bra som dessa fettförbränningspillerna är! allt kommer från gymgrossisten.com


Promenad med vovvarna.

hej! kom precis in efter att ha vart ute och gått en promenix med vovvarna & mami! ska strax åka in till systeryster för lite gofika! är ledig idag så resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och gå och pilla här hemma! klickade hem lite grejer till träningen innan, lägger upp bilder på det sen! vad ska ni göra idag?




Inredning - ett slitet &.

har ett likadant, fast i vitt i min hylla! så snyggt..


Time for coffee.

börjar dagen med en kopp kaffe och att läsa lite bloggar, ska strax äta lite frukost och sedan städa i ordning. sen blir det jobb från 16-24! veckans planer är jobb och träning, måla om mitt bord, läkarbesök, & träffa tjejerna! hej fullspäckat schema.. vi hörs lite senare! pusss

Have you ever..


Söndag - ta hand om sig själv.

hej! hoppas ni har haft en bra helg! även fast det blev ändrade planer igår (skulle gått ut, men sanna vart jätte sjuk så vi hoppa det!) men har haft en toppen helg endå! igår hade hade vi mys jag & familjen, åt gott & kollade tv osv. och idag har vi hållt på och fixat & donat hela dagen, hämtat mitt bord, gjort om i mitt rum och shoppat blommor & lite andra grejer!

nu fattas bara en lurvig matta, måla om bordet & sedan hänga upp tavlorna jag & systeryster gjorde idag! men det får vänta några dagar! next up: kolla senaste avsnittet av lyckan i LA, kleta på en ansiktsmask och sedan duscha! en riktig ta-hand-om-sig-själv kväll blir det. vi hörs lite senare! puss på er