Full rulle hela dagen.

hej! vad gör ni en kväll som denna? själv ligger jag i soffan och slappar, samtidigt som jag kollar på top modell sverige. vart full rulle idag, först frisören kl 13, färg & klipp, nu är jag askblond. (tänkte om ang det röda, kände på mig att jag skulle ångra mig lika snabbt jag färgade det! gjorde nog ett bra val, det askblonda är en förändring med, och det är ju alltid roligt med förändringar! hämtade även ut lite paket idag, träningsskorna & byxorna, och en kamera som jag klickade hem igår! snacka om bra leverans när jag fick den dagen efter ;) så nu lär det bli en hel del egna bilder på bloggen, kul va? ska strax hoppa in i duschen! blog u later!

With a unpleasant feeling.


Måndag.

hej på er! hoppas att allting är bra, har bloggat jätte dåligt dem senaste dagarna, först var jag sjuk vilket ledde till att jag inte hade ork till något, och nu har jag vart så fruktansvärt trött när jag kommit hem på nätterna efter att jag jobbat så har inte orkat blogga då heller. hur som helst, så sitter jag och tar mig en kaffe nu, ska strax fixa i ordning mig lite, ska på ett möte innan jobbet! vi hörs när jag kommer hem, är ledig imorgon så behöver inte sova speciellt tidigt! ha det bäst tills dess :) pussss.

Fancy love.


Internetshopping!

godkväll kära läsare! jag mår fortfarande lika dåligt, skulle egentligen jobbat imorgon, men känner att jag aldrig skulle ha fixat det. har ju ingen ork till något! nog om det, har iallafall tröst shoppat lite, (i internetshopping) - blev ett par nya tränings tights och ett par nya träningskor och 3 nya iphone skal, ett rosa burberry skal, ett glittrigt och ett leopardskal! lägger upp bild på allt när jag fått hem det :) ska även kika på en kamera, då kan jag fota mer än de få bilder jag tar med min iphone 4, blir ju inte den bästa kvalitén om vi säger så ;) nu blir det en kaffe och sedan bädda rent i sängen med mitt nya söta påslakan och sen mysa resten av kvällen! här kommer en bild på skorna iaf! later!


alla dessa läsare, men inga kommentarer! bättring hörrni! ;) va inte blyga att kommentera!




Sjukis.

fyy, nu vill jag inte vara sjuk mer! jag vill vara frisk & ha ork till att göra något. om det fortsätter så måste jag uppsöka läkare, för min huvudvärk är inte nådig, och det är inte normalt att ha sån hög feber som jag har haft dem senaste dagarna, och pricken över i:et börjar halsen jävlas med mig också! snälla gör mig frisk någon? nu ska jag försöka få i mig lite mat, och sedan gå en liten promenix med vovvarna för att komma ut och få lite luft. jag bloggar mer sen om jag orkar. ha det så bra så länge, love you guys!

Jag hade ingen koll.

jag kasta bort det, sorglös var min gång. flöt utan insikt. motströms åt fel håll. jag var ditt hjärta, jag blev din sorg.
du var mitt hjärta,
men jag hade ingen koll.



Lipstick - YLS.


I'm back.

hej där! hoppas ni mår bra! nu är jag tillbaka, och kommer blogga som vanligt igen. hade varken tid eller ork till att blogga, kände att jag behövde några dagars paus. men nu börjar mamma må bättre, är fortfarande inlagd men ska få komma hem nu de kommande dagarna! däremot så har jag gått och blivit sjuk jag med, fast i mitt fall är det bara en vanlig förkylning, ont i hela kroppen, en sprängade huvudvärk & hög feber. mmh, va roligt! men men, bara att gilla läget, går väl över så småningom. nu vila! blog u latero. 

Love you mami.

godmorgon. sitter här med en kopp kaffe och betalar räkningar. blev väckt av en tråkig nyhet. mamma är på sjukhus, och jag är så sjukt rädd för att det är något riktigt alltvarligt. så nu lägger jag bloggen åt sidan ett tag, dels för att jag jobbar, och sen allting som ska göras utöver det. sen så behöver min älskade mamma mig, och hon är & förblir prio 1. vi hörs när allting har lugnat ner sig, ta hand om er! big love


With ur love.



Tack för en toppen kväll tjejer & killar.

godkväll! förlåt för min dåliga uppdatering i helgen, haft fullt upp dem senaste dagarna och därav anledningen till att jag inte kunnat blogga. hoppas att allt är bra med er! med mig är det bara bra bortsett från att jag har haft skallebank hela dagen och inte alls mått bra, men antar att man mår som man förtjänar ;) men kul hade vi, och det var lätt värt det! nu blir det senaste avsnittet av den nya serien Revenge, har ju införskaffat mig viaplay, där släpper dem avsnitten inann dem visas på tv:n! ett riktigt kap, 99:- i månaden för tv & film, alla serier, och massvis med filmer.. nu kallar soffan och lite gott, bloggar mer sen!


jag bara är sån att jag vill inte att alla ska veta allt om mig, kan bli så grymt irriterad på människor som är såååå nyfikna och ska veta allt in i minsta detalj. man måste få kunna ha ett privatliv utan att vissa männsikor ska snoka sig fram fakta? allvarligt talat, sköt ditt eget liv så sköter jag nog mitt! over and out. ALL THIS BULLSHIT MADE ME STRONGER!

weheartit.com

Kommentera.

hej! håller på och lagar mat & städar lite, innan jag sticker iväg till jobbet, jobbar till 24 idag. nästa vecka ska jag köra igång med träningen igen, dock inte på gym som vi höll på med innan, utan ut och gå varje dag. bra träning det med, äter ju fettförbränningspiller nu, ger ännu bättre effekt när man utför fysisk träning! sen har jag ju även lagt om kosten, så det kommer nog bli kanoners! tänkte även fråga er vad ni saknar här i bloggen, vad ni vill ha mer utav, eller mindre utav? när jag läser bloggar föredrar jag mindre text & mer bilder. men alla är ju olika, så passa nu på att kommentera vad ni tycker, så anpassar jag mig efter er! ;) hörs efter jobbet.

Rose.


Livet blir bättre.

godkväll! ligger i soffan och tittar på kniven mot strupen, sköt upp gaderoben tills någon annan dag, vart för lat efter kvällsmaten & skulle ju kolla på programmet 'livet blir bättre' ni som inte har sett det, borde klicka in på tv3 play och göra det med en gång, eller kolla reprisen när det går på tv! så fruktansvärt bra, idag handlade det om jessica andersson och hennes barndom & hur det var att leva med en alkoholiserad mamma osv. alltid några kända ansikten som berättar sin historia om vad som har hänt dem. gråter varje gång jag ser det, förra veckan grät jag som ett litet barn, och idag likaså. så fruktansvärda historier som verkligen berör. nää, nu ska jag inte tråka ut er med en lång text, men kolla på det. ni kommer inte ångra er, nu blir det en kvälls cigg och sedan fortsätta att kolla lite på tv innan det bär av mot sängen!  TTYL

Marilyn monroe.

Världen blir vad du gör det till. Oavsett vad, så kommer du att strula till det någon gång, det är en allmän sanning. Men det positiva i det hela är att du själv kan bestämma hur du ska strula till det. Tjejer kommer att bli dina vänner - de kommer åtminstone låtsas som det. Men kom ihåg, vissa går, andra stannar. De som stannar med dig genom allt - dem är dina riktiga vänner. Håll fast vid dem. Kom också ihåg, systrar är de bästa vännerna i världen. Samma sak gäller älskare, men de kommer också och går. Och raring, jag hatar att säga det, men de mesta av dem, eller i alla fall de allra flesta av dem, kommer att krossa ditt hjärta. Men du får inte ge upp, för om du gör det kommer du aldrig hitta din självfrände. Du kommer aldrig hitta den andra halvan som gör dig hel och det gäller för allt. Bara för att du misslyckas en gång, betyder inte det att du kommer misslyckas med allt. Fortsätt försöka, ge inte upp och fortsätt att tro på dig själv, för om inte du gör det. Vem kommer göra det då? Så håll huvudet högt, stick ut hakan och det viktigaste, fortsätt le. För livet är underbart och det finns så mycket att le åt. - Marilyn

Onsdag.

sitter här framför datorn med en kopp kaffe, hade tänkt mig att internetshoppa lite, ska se vad jag hittar och vad som faller mig i smaken. ett par hunter stövlar och ett par hunter sockar blir det i allafall. annars har det varit en rätt lugn dag idag, hjälpt mamma att röja lite i förrådet eftersom jag ska få in mitt nya köksbord som jag har köpt på lördag, sen så har vi bara tagit det lungt. vilket jag ska fortsätta göra hela kvällen, ska bara ta och städa min gaderob också, sen så blir det film & mys. nää nu ska jag kolla vidare och sen ta an gaderoben! blog u later guys!

 


Free like a bird.



Godnatt.

nu blir det sängen & en film, det är en dag imorgon också! har tillbringat kvällen med min fina vän, druckit kaffe, pratat osv. vi hörs imorgon med en massa uppdatering & skojsigheter ;D sov gott & dröm sött! love

Åhh, sandra vill ha.

älskar allting som har med horn att göra när det kommer till inredning, älghorn,renhorn,hjorthorn, horn som horn. men föll extra mycket för detta! tänk dig en hel vit vägg, och denna som dekoration! även fast själva dekorationen också är i vitt, enkelt, men snyggt. och det är precis det jag föredrar som inredning! lite dekorationer som tex, detta renhorn kan piffa upp en enkel vägg, och göra allting så mycket snyggare!

 

vad föredrar ni i erat hem? och vad gillar ni för slags inredning? kommentera!


How cute?

haha, åhh. vilka sötnosar! man vill ju bara äta upp dem, snacka om att ha stil redan som liten! ;) när jag får barn någongång framöver så ska jag också skämma bort dem med snygga & coola kläder! how cute? hihih. (dålig kvalité på bilden, men var bara tvungen att lägga upp den!)

 


Family - friends.

jag är så lyckligt lottad att få ha er i min närhet! utan er hade jag inte stått där jag står idag! hur ska jag någonsin kunna tacka er för allt fint ni gjort för mig, hur ska jag någonsin kunna ge tillbaka all kärlek jag fått & får?     jag älskar er tusen gånger runt solen och tillbaka igen!

Puderrosa spets.


Äntligen lite ledighet.

som rubriken lyder har jag äntligen lite ledigt, det behövs! jag är helt slut, jag har ont i hela kroppen och är så fruktansvärt trött. inte en aning varför jag är det, men antar att mycket har med vädret att göra. man blir ju som sagt piggare när det är ljust ute, och speciellt när det är lite sol. (vilket vi absolut inte har!) hur som helst så har jag lite grejer att ordna idag, dels ska jag städa, åka in till syster och fixa lite med papper, sen fika med världens bästavän osv! nu blir det lunch, och sedan ut på en promenad med vovvarna, vi hörs lite senare. ha det bäst tills dess! puss på er


Hemmakväll.

hello! blir hemmakväll idag som planerat, spontana som vi är tänkte vi dra ut ikväll. men vi sparar oss tills nästa helg istället, dels för att alla inte kunde osv. nu blir det duschen & sedan filmkväll med familjen! (: blog u later!

 

O.P.I - tar hem priset som bästa nagellacket, (skämt å sido) men det är faktiskt sjukt bra, dels för att det håller, och inte lossnar efter några dagar som vissa andra gör.. och sen alla färgerna dem har!


Snart sängen, jobb imorgon.

hej! håller på och gör mig klar inför sängen, jobbar tidigt imorgon, vilket betyder att jag får gå upp redan vid 5. haft en super mysig dag, kalaset var lyckat, god mat & goda tårtor! va inte hemma förens ca halv 9, så har bara tagit det lungt sen dess. plockat ögonbrynen, druckit kaffe, pratat & myst med mamma, sara & sanna! vi hörs imorgon när jag slutat, ha det toppen tills dess! love

Kalas för världens bästa syster.

hej! hoppas att allt är bra med er. ska strax bege mig till systeryster för kalas, hon fyllde ju 23 här om dan så nu ska familjen & släkten fira henne! ska ta och göra i ordning mig lite nu, så hörs vi efter kalaset! pussss

det här är min andra halva, min älskade syster. vad hade jag gjort utan dig? 


Med eller utan er hjälp.

wihoo, jag är hemma! fick sluta tidigare idag med tanke på att jag jobbade över inatt. nu ska jag krypa ner i sängen, tända lite ljus, hitta lite inspiration till bloggen och sedan kolla på någon film/serie. har sån fruktansvärd huvudvärk efter allt tänkande idag. jobbigt att ha beslutångest, speciellt när folk i ens närhet avråder en att göra något man faktiskt vill, visst gör dem det för att de bryr sig om mig, men samtidigt vill man ju att dem ska förstå, om inte annat LYSSNA. menmen, jag har bestämt mig för att fatta mitt beslut på egen hand. utan folks åsikter osv. jag är vuxen nog till att bestämma själv. nu förstår ni säkert ingenting, eftersom jag inte berättar vad det handlar om, och jag vill faktiskt inte göra det heller. ni är jätte söta på alla sätt, men detta vill jag inte gå ut med på bloggen. lite väl privat! vi hörs senare eller imorgon, love u

en av mina favoritdofter, fräsh & söt på samma gång!

You know what i mean.

hejsvejs! har precis fått i mig lite lunch, ska strax göra mig klar för jobbet, börjar kl 4 nämligen. tror inte vi hörs något mer idag förens jag kommer hem ikväll/natt. vi hörs ikväll, ha det bäst så länge! puss på er!

Blond - röd?

ni som känner mig, och ni som har följt min blogg ett tag vet hur velig jag är när det kommer till hårfärg. ena stunden är jag blond, brunhårig, svarthårig, mörkblond, sen ljusblond, och sen brunhårig igen osv.. jag kan allvarligt talat aldrig bestämma mig? jag har vart sugen på att göra en rihanna ett bra tag, dvs färga håret rött. men ändå kämpar jag med att få det ljust igen? jag är relativt ljus nu, och ska boka tid nästa vecka för att klippa mig och göra mig ännu ljusare. men från ingenstans fick jag en fix idé om att jag faktiskt skulle vilja ha rött hår istället? borde nog ta mig en riktig funderare innan jag återigen gör ett misstag med mitt hår. ens hår är ju trots allt nästan hela utséendet, right?

nu kallar sängen & en film, vi hörs imorgon! love u guys

 


Weheartit.com

godkväll! duschade för en stund sen, nu ligger jag i soffan och kollar på tv med mami. hoppas ni har haft en bra dag, det har iallafall jag! var och hälsade på mormor & morfar en stund, sedan har jag bara vart hemma och tagit det lungt. blog u later!


Jag saknar dig.

ni som inte har sett filmen Jag saknar dig, borde göra det med en gång. bland dem finaste filmerna jag någonsin sett, har aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde med denna. så sorlig, men samtidigt fin, dem har verkligen nått ut sitt budskap med denna film. den får en att verkligen ta vara på det man har, och varandra. när man minst anar det kan du mista personen som står dig närmast. ta och kolla på filmen, och lyssna på låten. bara låten får mig att bli tårögd! ni kommer inte ångra er.. AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns)

Drop dead gorgeous.


Mini update.

tänkte bara uppdatera lite fort, ska strax lägga mig och somna till en film, kom hem runt halv 1, och har fyllt i en massa papper sen dess, det är en dag imorgon också! så vi hörs då mina hjärtan, big love!

Måndag.

hej, kom precis hem. vart och gjort lite ärenden hos banken, nu blir det lite mat innan jag sticker iväg till jobbet. vi hörs inatt när jag kommer hem, om jag inte mobilbloggar på jobbet. annars får ni ha det så bra så länge :) puss


Pink isn't just a color, it's an attitude.


Tack för en mysig kväll tjejer.

hello guys! tjejerna åkte hem för en stund sen, druckit kaffe, pratat gamla minnen och haft det allmänt mysigt. va ett bra tag sen jag träffade dessa söta tjejer, och jag har saknat dem så! nu blir det mys resten av kvällen och sedan göra klart det sista i designen! blog u later

Som en prinsessa.

hej, hoppas att allt är bra med er! gick upp rätt sent idag, sov som en prinsessa i min nya säng inatt. bästa köpet någonsin, hög & mjuk (den på bilden, fast med grå/svart resårbotten) nu blir det snart mat med syster & mami, sen kommer tjejerna på lite kaffe & mys, bloggar mer sen!


My new baby.

äntligen fått min bebis! är nu ägare av 2 st mac, iMac 27 & Macbook pro 13 (min nya) once u go mac, u never go back. så sant! nu ska jag fortsätta pilla lite i min nya design, sedan somna till en film, bloggar mer imorgon! puss på er mina hjärtan!



Goodnight and sleep tight.

godkväll! vad gör ni? själv har jag suttit och internetshoppat, klickade hem lite nya innerkuddar, och vita kuddfodral med spets, och även några med tryck på, bilderna på allt vart så suddiga så tar kort när jag fått hem allt istället! köpte även ett nytt bäddsätt i vitt såklart ;) & ett par örhängen! nu blir det att kolla klart på AC/DC som spelar på tv:n nu, och sedan somna till filmen jag saknar dig! bloggar mer imorgon eller på fredag, sticker iväg rätt tidigt till stan, ska fika med erika innan jag börjar jobba, så vi hörs när vi hörs, ska försöka hinna med en update! pussss

Nikon vs olympus

någon där ute som har erfarenhet av just dessa? behöver en digitalkamera, och dessa har jag fastnat för. dock kan jag inte bestämma mig för vilken, priset skiljer sig enbart med några hundralappar, men lägger hellre till lite mer och får en bra kamera. har läst specifikationen hos båda, båda sägs vara bra, men vill veta vad ni tycker, eller om det är någon av er som just har någon av dessa?


Ai se eu te pego.

..svårt att INTE bli partysugen, svårt att INTE längta till sommaren..
Michel Telo vet hur man levererar.


Marvin's room - cover.

ohh, rysningar. vilken talang!


Flytta hemifrån planer.

nu när jag har fått jobb, och en fast ekonomi varje månad har jag faktiskt börjat kolla efter en egen lägenhet, har inga planer på att flytta precis nu, men så småningom ska jag väl göra det. det beror ju helt enkelt på om jag hittar en lägenhet jag verkligen vill ha & fäster mig vid, och gör jag det. så löper nog chansen att jag faktiskt lämnar flickrummet och flyttar hemifrån, även fast jag har det så sjukt bra här hemma hos mamma, och stormtrivs, så vill man ju ändå ha sitt lilla egna. vet exakt hur jag vill ha det i min lya i såfall, helvita väggar, vita möbler, vita - svarta & bruna dekorationer, och gröna växter. så jädrans snyggt! älskar när det är stilrent, har det även i mitt rum, blir så fräsht på något sätt.

nu kallar sängen, vi hörs imorgon! sussa så gott allesammans, pusss


Black - white - black - white.



Accessories.


Movietime.

på med mysdressen, nu blir det film & lite gott med världens bästa mamma. the rite & crazy beautiful är kvällens filmer,
vad gör ni en kväll som denna?  - kommer med en update sen ang betyg!


Tisdag.

hey! har precis fått i mig lite käk. va en snabbis i stan med mami, hittade inte det jag letade efter, men kom hem 2 örhängen rikarre. alltid något right? ska kolla vidare efter mysiga kuddar till sängen, sen var vi ju och kolla på byrån som jag vill köpa till mitt rum med, men velig som jag är kan jag inte bestämma mig. nu blir det städ & fix, sedan mys resten av kvällen. vad tycker ni om min nya header btw? blog u later! puss på er ♥

You are what you wear.

heydär! har suttit och små fixat lite med bloggen sen jag kom hem, samtidigt som maggio spelas i högtalarna, nu kallar sängen! en dag imorgon också, då det blir stan & shopping med mami! ha en fortsatt trevlig kväll ni som är lika mycket nattuggla som mig ;) puss på er.


At work - mobilinlägg.

hej! sitter på jobbet, konstigt nog så är jag pigg idag även fast jag har gjort väldigt många pass i rad. skönt med lite ledighet imorgon! annars har jag inte gjort så mycket idag, vaknade rätt sent så blev princip att åka till jobbet med en gång. blog u later!

Tvåtusenelva.


god fortsättning allihopa! hoppas ni hade en bra nysårsafton, det hade jag iallafall, god mat & förfest med tjejerna, innan vi drog på nyårsfesten! roligaste kvällen på väldigt, då menar jag väldigt länge, hoppas även ni har fått en grym start på det nya året. men nu till ämnet, års-resumén.

detta har hänt under år 2011.

fått ett jobb som jag verkligen trivs med, och som ger mig en stadig ekonomi.
träffat & lärt en massa nya människor.
klippt av mitt långa hår, samt blivit korthårig.
höll mitt nyårslöfte om att börja träna regelbundet & gå ner i vikt.
börjat övningsköra ihopp om att ta mitt körkort så småningom.


och sen har det ju givetvis hänt mer än så, men för trött för att komma på något mer just nu, (jobbat till 24) men det är ju en liten del av allt som har hänt det här året. för övrigt har det varit ett väldigt tufft, men samtidigt ett bra år, men nu riktar vi in oss på 2012, nytt år - nya möjligheter. nu kallar sängen, jobb imorn igen, sen ledig tis - ons! vi hörs imorgon, love u guys!