summering av helgen.

hej, hoppas ni har haft en toppen helg. det har iallfall jag haft, i fredags blev det hemmamys, vilade upp mig till lördagen då det blev party party. hade det sjuuukt roligt, bästa kvällen på väldigt väldigt länge! så tack allesammans för en awesome kväll! sen hände det ju lite tråkigheter mot slutet av kvällen, men smällar man får ta. dock är man ju inte lika snygg som man var när man gick dit, kom hem med skrapsår i ansiktet, handflatan och på knäna, trappor är nog inte riktigt min grej, speciellt inte när man missar trappstegen och faceplantar rakt på asfalten, hahaha! hur som helst, en summering av helgen.. = TOPPEN! nu ska jag hoppa in i duschen, sedan hoppa i myskläderna och mysa hela kvällen! :) ha det bäst, så hörs vi senare eller imorgon! puss på er.

ang weheartit.com

hur kan man ta sig an rätten och säga att man inte får ta någons bilder, när bilderna ligger ute på weheartit.com, det är ju trots allt en inspirations sida, där alla lägger ut olika bilder, som man FÅR använda sig av. varför då lägga ner sin tid på att lägga ut sina bilder där, och sedan inte låta någon få använda & få inspiration utav dom? förstår inte riktigt.. och hur kan man sudda över någons copy right, och sätta dit sitt egna namn? när det i sjävla verket inte är människans bild. så fruktansvärt dålig stil! (rätt ska vara rätt!)

svart, grått, rött, skinn, lack, stickat.

collage gjort utav mig: sandra bynander

rihanna - cold case love.


skallebank och sängliggande.

första och sista inlägget för idag, mår inge vidare idag. aldrig vart så här bakfull i hela mitt liv, skrapat upp ansiktet, handen och mitt knä. så ska tillbringa resten av dagen i sängen! det är faktiskt tillåtet att göra det på söndagar, absolut om man har vart ute och slirat hela natten! vi hörs imorgon med roliga inlägg.. ny vecka, nya möjligheter!


fuck you.


rockfest.

hej, kom hem från stan en liten stund sen, var tvungen att köpa något att ha på mig tills imorgon. dum som jag är så bestämmer jag mig alltid i sista sekund, men hittade 2 alternativ iaf. imorgon ska vi fira syrran & hennes två tjejkompisar som har fyllt 30. (90 års fest!) temat är rock och det ska komma hur mkt folk som helst, lär säkert bli kanon kul. nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan noppra ögonbrynen så jag är fräsh & fin tills imorgon :) vi hörs lite senare, puss så länge.

call your girlfriend.

kul att se att videon har spridit sig så mycket som den har gjort, tjejerna är ju hur grymma som helst. cred till er!


mordern perfection.

jag älskar inredningar, vitt och stilrent ska det va! skulle vilja jobba med inredning i framtiden. något jag alltid haft ett intresse för..

vad tycker ni om inredning? hur föredrar ni det?




bilder: elle decor

think about this, read this carefully.


onsdag.

hej på er! håller på och förbereder middagen, snart kommer mormor & morfar hit för att fika & se hur vårt "nya" hem ser ut. att så lite kan göra så mycket är rätt sjukt ändå, idag blir det lungt, känner för en riktig hemmadag. vädret är ju inte speciellt roligt heller för den delen, nä nu ska jag städa i ordning mitt rum lite fort innan dem kommer, hörs sen!


träning med erika.

hej, hoppas att allt är kanon med er! vi har iallfall kommit i ordning efter renoveringen, dem blev ju helt klara idag. så nu är det bara den nya soffan som fattas! hann även med ett tränings pass i förmiddags med min fina vän erika! nu blir det käk och sedan efter många om och men ska jag retunera min svea jacka, den vart lite för "pösig" så känns dumt att behålla en jacka man inte känner sig "bekväm" i, även fast den va jätte fin på förövrigt, så har jag bestämt mig för att skicka tillbaka den och köpa mig en annan jacka. sen är det ju inte speciellt snyggt när jackan hänger, och när man stoppar händerna i fickorna och kan dra ut dem en halv meter utåt. så det är dagens planer! sen blir det nog lite häng med erika också :) bloggar mer senare, tills dess får ni ha det awesome! pussss på er..

vitt med svarta detaljer.

eva tunic, 249:- gina tricot. visst vart den snygg? att lite svarta detaljer kan göra så mycket.

 


 

 


hur snygg får man va, grrrrrr..


outfit for the night.

klänningnet-a-porter.com skor -  zappos.com halsbanddannijo.com


some music.

Demarco – Fallen Soldiers / Chris Martin – Paper Loving / Panetoz – Känn dig fri / Panetoz – Mama Africa /


en ost macka och kaffe.

 

sov nog lite väl länge idag, vaknade kl halv 1, men efter att ha gått upp halv 7 varje dag i en vecka sätter nog sina spår. sitter iallafall och äter frukost, en ost macka och kaffe samtidigt som jag lyssnar på NRJ's webbradio och läser bloggar. idag ska vi flytta massa möbler, för imorn börjar ju renoveringen i vardagsrummet. bloggar mer sen!

 


the sims 3.

haha, det är ju så sjukt roligt med sims, så nu ska jag börja spela lite..

va bara tvungen att köpa detta när det kom ut, har ju nästan alla så var ett måste! burkar ni spela sims?

 


so let's play a game.


naughty naughty.


är nu ägare till en mysig svea jacka.

glömde ju tillägga att jag har världens bästa syster, hon är nog helt galen men helt klart underbar! vet ni vad jag fick utav henne igår? EN SVEA JACKA! - så nu glider jag runt med denna godingen, (fast blå, inte svart som på bilden!) och jag äääälskar den, så himla mysig och varm, lär ju behövas nu när det blir kallare dagar/nätter.. ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!


nästan helt klar med renoveringen.

hej! hur mår ni? hoppas ni mår kanon iaf. nu börjar vi äntligen bli klara med renoveringen, bara vardagsrummet kvar.. och igår tillbringade vi dagen i ikea och hela kvällen åt att montera alla nya möbler. mitt rum är gaaalet snyggt, och galet stil rent, mee like! vita väggar, vitt tak, och vita möbler. så det ska va! nu ska jag fortsätta med att hänga upp lite vägghyllor sen är jag är helt klar! skönt, ikväll blir det bara hemma mys. inge party denna helgen! går ju fortfarande på mina piller, och sist jag var ute så mådde jag inte alls bra dagen efter pga alkoholen, så måste helt enkelt vara nykter tills jag är klara med dem! vi hörs lite senare, puss på er!



NU BLOGGAR JAG PÅ SOM VANLIGT..

kors.

på väskor,jackor, som smycken, som tatuering.. det är kors som gäller, och jag gillart! vad tycker ni om kors modet?



renovering.

hej, hoppas att allt är bra med er! tyvärr så kommer bloggen lida i ett par dagar, vi håller på och renoverar här hemma. hörs när allting har lugnat ner sig :) ta hand om er så hörs vi snart igen! pusssss ♥


UPDATE:
jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan, har låtit bloggen lida alltför mycket det senaste.

inspo picture.


ett måste att se, irene huss - tystnadens cirkel.

kollade på den här igår innan jag la mig, va sjukt bra. dock ett kort & hastigt slut med frågor som ej blev besvarade,

men får lätt 8/10 av mig. så kolla kolla kolla ;)



daddy yankee - ven conmigo ft prince royce.


höst outfit.

en mysig kofta kombinerat med ett par svarta jeans och en skinnjacka..



söndag.

hej! hoppas ni har haft en bra helg, kom precis hem från mormor & morfar, vart söndags middag med hela släkten idag.. hur som helst så blev det spontanparty i fredags, jag & rocio åkte till gbg för att gå på en hemma fest, rätt roligt faktiskt! och i lördags blev det lungt, va inte på topp om man säger så ;) annars har jag inte gjort så mkt i helgen, rätt skönt det med. känner mig fortfarande sjuk, va äre det här? kände mig bättre i fredags, och sämre i lördags.. utgången gjorde nog inte saken bättre, men vafan, man lever bara en gång! nu ska jag städa i ordning i mitt rum, och sedan fika med systrarna! vi hörs lite senare, tänkte även ändra om lite i designen om jag orkar..

klickade även hem detta precis, visst är det läckeeeeert? :D





charlie hunnam - jax i sons of anarchy.

snacka om att va dödligt snygg.. man kan ju inte annat än att dreggla när man ser honom! marry me, plssss?


myskväll.

dålig uppdatering, i know. men så måste det får va ibland! hoppas ni mår bäst, för det är ni värda. jag mår bara bra jag med, eller jag känner ju mig fortf sjuk men ingen idé och hänga läpp för det.. nu sätta på mig en ansiktsmask och sedan hoppa in i duschen & bara ta det lungt resten av kvällen. vi hörs innan jag lägger mig, annars får ni ha en awesome kväll, puss på er.

nagelförlägning och sons of anarchy.

hej, hur spenderar ni en kväll som denna? själv har jag gjort naglar, kollat på ett sons of anarchy avsnitt och tagit det lungt.. jag börjar verkligen bli haj på det där med nagelförlägning, (lite stolt över mig själv faktiskt, det måste man få vara ibland!) och det värmer så sjuuuukt mycket av allas fina omdömen, det får mig att fortsätta! nu ska jag städa i ordning och rengöra penslarna, och sedan lägga mig i sängen & kolla tv. detta blir dagens sista inlägg, så ha nu en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon sweeties! puss på er


chanel armband.


godmorning sunshines.

godmorgon, vaknade sent idag igen! suck, måste verkligen tvinga mig själv till att somna någorlunda tidigt, igår låg jag vaken till kl 3, kunde verkligen inte somna. ändå äter jag mina tränings piller och en av effekterna är en bättre sömn. i början blev jag trött 1h efter att jag tagit dem, men nu gör dem ingen värkan alls när det kommer till sömnen, men dem gör ju en jävla verkan på något annat ;) idag blir det nog ingen träning för min del, vaknade upp och va jätte täppt i näsan, tjock i halsen och det svider även när jag sväljer. så får helt enkelt se om det utvecklar sig något mer under dagen, vilket jag inte hoppas.. för vill inte vara sjuk! det värsta jag vet, ska sätta mig ner och ta en kaffe medans jag ringer lite viktiga samtal. bloggar mer senare, puss!

michael kors.

damn! jag är verkligen förälskad i hans plånböker, speciellt denna.. must have!


 


gråsvart, för gråsvarta dagar.

tröja - theoutnet.com   byxor - debenhams.com  skor - generalpants.com.au  smycke - hottopic.com  väska - coggles.com


dream oas if you'll live forever.


hej, hoppas att ni har haft en kanon helg! min helg bestod enbart av mys med familjen, kan behövas ibland. nu ska jag få i mig lite kaffe och sedan städa i ordning på mitt rum efter att jag höll på med naglarna igår.. ligger lite tippar här & var. dagen blir nog lugn! ska ner och träna sen, eller så drar jag ut på en PW, har inte bestämt mig ännu. vad ska ni hitta på idag?

if i lose your love, i lose everything.


dålig bloggerska.

förlåt för dålig uppdatering, jag är sämst i know.. men imorgon lovar jag er en massa roliga inlägg! :) ha en fortsatt trevlig helg. pussss!

 


sandra vill ha..

gina tricot.

godmorgon.

hoppas ni har sovit gott. själv sov jag som en prinsessa, igår tillbringade jag kvällen med granne 1, han skulle hjälpa mig med telefonen, tanken var att vi skulle jailbreaka den vilket inte gick, sen ett litet kafferep med granne 2, erika! haha, idag ska bara ta det lungt, får ju inte festa på 1 månad nu, då jag käkar ett par piller för träningen. vill man vara fin får man lida pin ;) haha! hörs lite senare, nu ska jag ta en kaffe och sedan ut & gå! puss


nu blir den äntligen min.

hej, hoppas att allt är kanon med er. tänkte blogga snabbt iväntan på att erika ska komma, vi ska ner och träna. och vet ni vad? jag är nu ägare av en iphone 4 vit, så ska hämta ut den idag :) wihoooo.  den här gången blev det telenor som operatör, då tele 2 betedde sig som aah vet inte vad.. men mer för pengarna! vi hörs efter träningen, puss på er.



träning.

hej, kom hem precis. har vart & tränat, idag blev det 30 min cardio och armar, (triceps, biceps, axlar & bröst) & mage då förstås. nu blir det mat, vad ska ni göra idag? själv ska hg söka jobb & ringa ett par viktiga samtal. vi hörs lite senare :) ta hand om er!


ny party lista på spotify. enjoy!

ny musik á la sandra. /klickbar länk - raaaka vägen till min spotify lista :)


remember.

hej på er! hoppas ni har haft en bra helg. idag blev det söndagsmiddag hos mormor & morfar, sedan bar det av hemåt, har städat mitt rum nu & ska bara ta det lungt resten av dagen/kvällen!, vi kan ju höras lite senare, har inget vettigt att säga nu endå.
så ingen idé att babbla på om något ointressant ;)


sleep tight.

nää nu blir det sängen, hörs imorgon :) ha en fortsatt trevlig lördag allesammans!


outfit.

linne - flannelsfashion.com skinnbyxor - my-wardrobe.com jacka - farfetch.com pumps - tillys.com väska - net-a-porter.com


rånad på öppen gata.

hej, hoppas att allt är bra med er. jag är inte bakfull, konstigt nog. haha, dock väldigt seg. kvällen började bra, men slutade i katastrof. jag och sandra stannade kvar längre än vad dem andra gjorde, vilket vi kanske inte borde ha gjort. vi blev nämligen rånade på öppen gata av 3 killar, jag blev bestulen på min väska. så vart en massa polis drama, förhör osv. blev en tidig hemgång ändå, inte så konstigt heller iofs. man blev ju knappast mer taggad av en sån händelse, men för övrigt var det en bra kväll :) var ju med mina tjejer, det är det bästa! nu ska jag kika runt lite på internet, köpa lite nagel redskap, behöver inför skaffa mig en ny olja, och en el fil för att kunna göra så bra naglar som möjligt :) idag blir det bara lungt. vi hörs lite senare, puss på er.