Läge att bli sjuk, eller inte.

hej på er! hur mår ni? själv mår jag inte alls bra, dels så har jag nog åkt på urinvägsinfektion.. (kill me) och som om det inte räckte, så har jag grymt ont i halsen och i ena lungan när jag andas. kul, verkligen! men ANNARS så är allting bra, saker och ting rullar på som vanligt..

skulle egentligen vart med och firat min fina vän (som igår) .. men med tanke på att jag mår piss, ursäkta mitt ordval! men jag gör verkligen det, så orkade jag inte! tråkigt :( men firar dig någon annan dag snuttan! nu ska jag krypa ner i soffan igen och kolla på tv, vilket jag har gjort hela dagen men är man sjuk, så får man tillbringa hela dagen i soffan. vi hörs imorgon eller en annan dag, ta hand om varandra! puss & kram

Marry me?


Höstfärger.

slappa toppar i höstfärger, till jeansen kanske, eller varför inte till den svarta långkjolen? kombinera med en snygg skinnjacka och ett par converse.. sen så äre finito! /dessa finner du på gina tricot, 149:- st.


Hej mitt i natten.

hej mitt i natten! antar att alla mina söta läsare ligger och sover vid den här tiden. sitter iallafall på jobbet, jobbar från 24-07 idag.. första gången jag jobbar natt, och än så länge har det gått riktigt bra. har ju datorn och flera koppar kaffe som håller mig vaken! dagen har varit ganska fullspäckad, jag & syrran överaskade mami med att ha storstädat hela lägenheten, som att rensa kylen, frossa av frysen, och städa. visst har hon duktiga barn? ;) sen mot kvällen var tanken att försöka vila lite innan jobbet, som inte alls gick! kunde inte koppla av för fem öre, så slutade med att jag låg och kollade på tv istället. men avkoppling det också! imorgon är jag ledig, så då ska jag försöka sova med tanke på att det är jobb som gäller på måndag.. så mycket mer än så har jag tyvärr inte att skriva om nu! men hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon! :) nattinatti /nattugglan sandra

Don't dream your life.


American pie reunion.

godkväll! har inte kunnat blogga under dagen då vårat internet har krånglat. tog ca 5 minuter för mig att komma in här på blogg.se, förstår inte vad felet är.. tidigare idag kom jag inte in alls! :p men men, hoppas ni har haft en bra dag! det har jag haft iallafall! :) förmiddags var systeryster & lilleman här, lite senare mot kvällen blev det grillat och nu en film. vi kollade på american pie reunion, var länge sen jag skrattade sååå mycket åt en film, som vi gjorde till denna. herregud! helt klart sevärd, så för er som inte har sett den, så vet ni vad ni har att göra en regnig kväll som denna. men räkna med magkramp! haha ;) nu ska vi mysa vidare! /vi hörs senare eller imorgon, love you guys!

Har saknat bloggen, och er.

hej där! hur mår ni? jag har verkligen saknat bloggen! men har haft fullt upp det senaste, slutat sent, jobbat helg & gått och lagt mig så fort jag har kommit hem! så har faktiskt inte orkat blogga.. annars? joo, med mig är det bara bra. har vart rätt mycket jobb nu, [som jag nämnade ovan!] så den pigga sandra ligger undangömd någonstans. för jag är allt annat än pigg! men nu har jag lite lång ledigt :D sköööönt.. då ska jag verkligen passa på att sova ut och njuta!

nu är nästan allt klart inför flytten, det enda som fattas är lite små saker, som jag inte kan köpa förens allting är på plats. det ska bli sååå roligt! dels att flytta hemifrån och få ha sitt egna, men framför allt inreda ett helt hem! inte alls långt kvar nu, snart går vi mot slutet av denna månaden, och 31 augusti får jag nycklarna! :)) wiiiieee.. och inflyttningsfesten/min födelsedagsfest ser man ju också fram emot ;)

ni undrar säkert om jag har shoppat något nytt, och självklart har jag det! har dock inte fått min nya beställning från gina tricot ännu, men det var lite coola tishor, ett par leggins, en kofta, en tunika, 2 toppar! lovar att slänga upp en bild så fort jag har fått paketet! sen har jag ju köpt lite stuffs till lägenheten som jag har ute i låder i förrådet, men det däremot kan jag inte visa nu.. (lär ju röra till det ordentligt om jag börjar rota runt i låderna igen!) sen har jag även vunnit hem denna söta väskan, svart och enkel. men framför allt, bra med utrymme! nu blir det soffmys och film resten av kvällen, vi hörs imorgon alla söta! pusspuss


True story.


Inflyttning 1 september.

hej! inleder detta inlägg med att berätta att jag har fått lägenhet! :D wihoooo.. en jätte fin etta på 40 kvadrat, med stooooor altan. kan ju inte bli bättre! flyttar in redan 1 september! sooo exciting! första & ens egna lägenhet liksom.. wow!

hur är det med er? med mig är det bara bra, allting flyter på som vanligt. har haft lite bloggtorka dem senaste dagarna, därav anledningen till 0 uppdatering! ingen idé och babbla på om en massa ointressant bara för att.. har 3 dagars ledighet. lite långledigt är aldrig fel! så gårdagen tillbringades nere hos mormor och morfar, sen på kvällen hade vi lite mys, mamma har varit/är sjuk så vi barn har pysslat om henne! love you mami och likaså idag, hållt på i trädgården, suttit ute och slappat i solen osv. nu ska jag in i duschen, sen hoppa i mysdressen och ta det lungt resten av kvällen också.. hoppas ni har haft en underbar dag, och ha en fortsatt trevlig kväll! vi hörs imorgon med massa roliga updates!

puss och kram /s