Collage.


Update.

hej, hoppas att ni mår toppen! själv är jag rätt sliten, har jobbat 2 kvällar i rad, och idag morgon. att gå upp kl 5 är jag väl inte så van vid, sen blir man rätt trött av att bara sitta också medans brukaren sover. hur som helst så håller vi på och röjer lite här hemma, har letat fram julgransbelysningen, käkat middag, och även firat 1a advent lite, nu ska jag hoppa i myskläderna och bara ta det lungt resten av kvällen, har en jobbig vecka framför mig då det blir jobb varje dag, så sammanlagt har jag jobbat i en vecka i streck när jag går av på fredag, (ledig lör-sön) skönt. oj juste, påtal om jobb så kan bloggen lida lite nu när jag jobbar som jag gör, hinner inte uppdatera speciellt mycket, är hemma runt 1 och då går jag och lägger mig med en gång eftersom jag oftast ska upp tidigt dagen efter, men hoppas ni förstår, och givetvis kommer jag blogga så mycket jag bara kan :) ha det så bra så länge!

Mot jobbet!

hello readers! sitter på bussen in till stan, jobbar ju kväll idag. fast först blir det en bit mat & fika innan vi går på passet, hörs lite senare! pusssss


Överlycklig tjej - fick jobbet!

JAG FICK JOBBET :D WIHOOOOOOOOO... i 1 år till och börja med, överlycklig? jaa, (har valt att inte ta upp det här på bloggen förens allt var säkert! vilket det är nu, och jag är så jävla glad, att äntligen få ha lite vardagsrutiner och en HEL del pengar på kontot varje månad) så börjar redan imorgon :D annars har det vart rätt så fullspäckat idag, gick upp tidigt, eller ah blev väckt av mami & sis med den goda nyheten, sedan åkte vi in till stan, då det blev shopping & fika, fick med mig ett par vantar, 2 iphone skal och en jätte söt tunika. nu blir det lungt resten av kvällen, vi hörs senare eller så imorgon, jobbar från 4-12 (på kvällen) men ska in till stan redan vid 1, så får se om jag hinner blogga innan annars bloggar jag från mobilen! ha en fortsatt trevlig kväll, pussss.

Talk that talk.

har ni inte lyssnat på rihannas nya album bör ni göra det nu, grymt bra! diggar tjejen sjukt mycket, och snygg är hon också!


Rihanna – Talk That Talk

/spotify länk till albumet/


Bakning.

har precis kommit ut ur duschen, haft fullt upp idag, sen tidig morgon tills nu, har vart med mamma och syrran i stan när dem storhandlade, och sedan bar det av hemåt. då började jag & sis baka, både cupcakes, snickerskakor, och noblesse muffins. så nu ska jag faktiskt ta det lungt resten av kvällen, ligga i soffan & bara slappa, det är jag värd efter alla fullspäckade dagar! (vi lyckades, tro det eller ej, nu ska jag ta en kopp kaffe och provsmaka en) - hann aldrig ta kort på de andra bakverket innan vi frös in det. vi hörs sen sötnosar! puss på er :D



Behöver inte ens skriva något.


Tony and guy - deep wawer.

hej, hämtade ju ut locktången och mina smink borstar igår, jävlar va bra tången va! vilka fina lockar det blev, så jag hur nöjd som helst, för er som inte såg mitt inlägg här om dan, här kommer en påminnelse om kampanjen:


JUST NU PÅGÅR EN KAMPANJ PÅ DEEP WAWER TÅNGEN. beställ en toni & guy deep barrel wawer och du får med shampo,balsam och två mousse från sachajuan utan extra kostnad, allt detta för endast 499:- braaa va? ;) så klicka in på eleven.se med en gång och beställ!


The less you care, the happier you will be.

godkväll. hoppas ni har haft en bra dag, det har iallafall jag. på förmiddagen umgicks jag med mami och sis, och sedan blev det att fixa saras naglar vid 4. dem blev riktigt fina! det glädjer mig att få så mycket respons som jag får, alla fina kommentarer gör mig otroligt glad! detta är den 3 personen jag gör på, sen har jag övat på ett lösfinger och på mig själv, och jag är såååå sjukt impad av att jag har lärt mig allt det här på egen hand, utan någon utbildning osv. självlärd helt enkelt. påtal om naglar, glömde slänga upp en bild på erikas naglar igår, glömde även ta en bild på saras naglar idag, men ska be henne skicka över en så lägger jag ut dem imorn! senil, i know. men många bollar i luften nu :) nu kallar sängen och en bra film, imorgon blir det stan och handling, ska även försöka klämma in en till kund imorn som jag egentligen skulle haft nästa vecka, men skönt att kunna bocka av så många som möjligt, ha en bra kväll och sov så gott, puss på er.


Kompis det går bra nu.

herreguuuud va många kunder jag har fått som vill ha nagelförlängning, vet inte hur jag ska hinna med alla, så många är det :D gud va roligt! idag blir det att städa, julpynta lite och sedan fixa erikas naglar i eftermiddag. vad ska ni göra? bloggar lite senare då jag slänger upp en bild på erikas naglar & andra roligheter. puss så länge!


bildkälla, weheartit.com

More than this.

visst är små pojkarna söta? ett riktigt pojkband, men damn vilka fina låtar dem har gjort! speciellt låten more than this, spelas om och om igen!


Hårförlängning.

jag är bra sugen på att skaffa hårförlängning igen, även fast mitt hår växer som ogräs så saknar jag mitt långa och fina hår som jag hade innan jag klippte av det, visst jag har rätt långt hår nu med men ändå. ska jag eller inte, vad tycker ni mina readers? ;) isåfall blir det ju den här frägen, och microringar förstås! aldrig mera lim, och clips njaaa..


Inspo twins.


Internetshopping.

tony & guy's vågtång blir en av alla julklappisar jag får utav mami, givetvis får jag den tidigare då jag själv har beställt & valt ut den! ;) sedan klickade jag även hem 8 sminkborstar gjort på äkta hår, det är ju dem som är bäst! (dem tappar inte hår som dem som har fejk hår kan göra vilket är sjukt bra, inte så värst kul att sminka sig och sedan se att du har en massa svarta hår i ansiktet pga borstarna, haha)

OCH JUST NU PÅGÅR EN KAMPANJ PÅ DEEP WAWER TÅNGEN. beställ en toni & guy deep barrel wawer och du får med shampo,balsam och två mousse från sachajuan utan extra kostnad, allt detta för endast 499:- braaa va? ;) så klicka in på eleven.se med en gång och beställ!






Rise up.

hej! hoppas att allt är bra med er. igår blev det middag & mys hos syster, va trevligt! dagens/kvällens planer är fortfarande ett frågetäcken, antingen blir det hemmakväll eller utgång, får se hur jag gör. hatar att ha beslutångest! haha, nu ska jag städa i ordning lite här hemma och sedan hoppa in i duschen, bloggar mer sen! :)

Luxury, elegance, simplicity.


Middag och mys hos syster.

hej, äntligen fredag! skönt, ska strax hoppa in i duschen sedan ska jag iväg på middag hos syrran, det är där jag tillbringar min kväll idag! vad ska ni hitta på för något en fredag som denna? annars har jag inte gjort så speciellt mycket idag, vaknade rätt så segt, så har mest bara tagit det lungt. eller har inte hunnit så mkt mer rättare sagt, haha. men men, nu väntar duschen, vi hörs senare! ha det så bra så länge!


No one cares what you think.


Bloggpaus.

tar en bloggpaus på 1-2 dagar. vi hörs då! puss på er mina fina läsare.


Nya modet.

nya modet, skjorta under och en tröja över.. och goooot damn va snyggt det är!

 


Onsdag.

hej, hoppas ni mår kanon! håller på städar och lagar mat här hemma, börjar troligtvis bli sjuk igen för mår inte alls bra. ont i hela kroppen och huvudvärk, men men. idag blir det relativt lungt, ska göra klart här hemma och sedan åka ner och träffa mormor & morfar en stund, alltid lika mysigt och åka ner dit. bloggar mer sen, bjuder på två underbara låtar också! ha det bäst så länge! :D

Chris Medina – One More Time
Romeo Santos Feat. Usher – Promise - English Version

With ur love.


Collage.


Hårinspiration.



Filmkväll med erika.

hello readers! förlåt för min dåliga uppdatering idag, och igår. haft fullt upp så har faktiskt inte haft tid. nu har iallafall erika gått hem, vi har tillbringat fredagen med film & mys! så nu ska jag sätta på en ansiktsmask och sedan krypa ner i sängen och somna till ytterligare en film! vi hörs imorgon så får ni ha en awesome fredag! puss på er



får 8,5/10, helt klart sevärd!

My other bag is chanel.


Städning, naglar och en pw.

hej! blir en snabb update, håller på och städar mitt rum och sedan ska jag göra nagelförlägning, börjar verkligen komma in i det nu, och bli duktig! - det säger alla dom som har sett naglarna jag har gjort, och det tycker faktiskt jag också! så ja, det är dagens planer. sen blir det en pw i eftermiddag också :) hörs senare.

bild från weheartit.com , ska börja lägga ut bilder där jag har gjort naglarna nu så småningom.

Kvällsmat och gossip girl.

nu blir det kvällsmat och sedan sängen och gossip girl, mår inge bra alls! :( jätte ont i magen & mår illa, så avrundar här. så hörs vi imorgon istället, ha det så bra så länge! pusss på er



Favorit i repris.


Hello handsome!


Bullbak och mys hos mormor.

som rubriken lyder så ska vi ner och baka bullar hos mormor & morfar, blir nog även middag där! bloggar mer senare :)


Vem älskar inte chuck bass?


World cry.

vet att jag har lagt upp den här låten innan, men tycker verkligen alla ska ta sig en titt och kolla på den igen, det handlar trots allt om den värld vi lever i, och hur egentlgien det är, (tro det eller ej) men det är sånt vi blundar för. jag blir lika berörd varje gång jag hör den, texten sätter sig i hjärtat, för det är så det går till. sorligt nog! så titta & tänk efter allesammans!


Thaimat och mys.

hemma efter en go pw, nu blir det resterna av thaimaten som blev över här om dan och sedan mys resten av kvällen. hur tillbringar ni eran måndagskväll? btw, måste tipsa om ett grymt iphone spel. temple run heter det, så in på appstore och klicka hem det med en gång, dock är det vääääldigt beroende framkallande ;)


Kaffe sen hämta ut paket.

hej, hoppas ni mår kanon! sitter här med en kopp kaffe och ska strax ner och hämta ut mitt paket från nelly, beställde ju hem mina nya tränings skor & en stjal, annars blir det nog väldigt lungt för mig idag, jätte trött och hängig, men det hindrar mig inte från en go pw runda,måste ju inviga mina nya skor ;)  bloggar mer senare!


Hello goregeous!


Designen uppe, inte helt klar än.

hej, igår satt jag uppe till kl 3 och höll på med den nya designen, efter många om och men valde jag mig för att inte använda den, dels för att jag inte var helt nöjd, och sen även för att bilderna inte blev så som jag ville ha det, men gjorde denna istället. rätt så lik den jag hade tidigare, men är inte helt klar ännu! hoppas ni mår bra, och sorry för den dåliga uppdateringen, vi hörs imorgon! nu ska jag fortsätta pilla lite och sedan krypa till kojs, somnade ju inte förens kvart i 6 imorse, (kunde inte sova, försökte i 3 timmar, suck!) men vi hörs imorgon, ta hand om varandra! love..

Hate that I love you


Vilken stjärna, vilken talang!


Skjuter upp den nya designen!

som ni kanske märker hände det ingeting med designen ikväll, jag har inte haft tid, påbörjade lite. men sedan kom erika ner och jag vart inte speciellt nöjd heller för den delen! ska ta mig an det nu i ngn dag framöver, ha det så bra så länge! pusssss

Bloggen kan bli rörig ikväll.

hej, idag byter jag design. har redan börjat tröttna på denna, hur den nya kommer bli har jag ingen aning om. men ah, lite förändringar skadar ju inte :) och trivs jag inte med den, så byter jag inte! eller så byter jag bara för ett tag, hur som helst. vi får se, ni lär ju märka om det blir en ny eller inte! nu ska jag ner och fika hos mormor & morfar, sen börjar jag med designen! vi hörs sen!



Myskväll med sandra!

hej, hoppas ni har haft en toppen kväll! det har iallafall jag, sandra har vart här, vi har druckit kaffe, suttit och pratat, och sedan gick vi ner till affären & köpte lite gotta till myskvällen, hangover part 2 blev kvällens film, herreguuud vad vi har skrattat, haha! dem är ju bara föööör sköna :) nu ska jag kleta på en ansiktsmask och sedan ta det lungt resten av kvällen, lär ju inte kunna somna inatt så sims får väl bli mitt sällskap. haha! vi hörs senare eller imorgon :D


jag vill kunna göra en fiskbensfläta, eller att någon i min omgivning skulle kunna det. det är ju såååå frutkansvärst snyggt!


Lite internet shopping.


nya tränings skor & en mysig halsduk, dock så gör inte bilden halsduken rättvis!


Tisdag, träning och mys.

hej, har precis käkat lite kvällsmat med familjen, var ju och tränade ett gött pass med syrran inna, 45 minuters cardio och armar. nu ska jag läsa lite skvaller bloggar och sedan kolla på film eller något :) hur spenderar ni eran tisdagskväll kära läsare?

fyllt på förrådet till nagelförlägningen.

klickade hem detta idag,

en ny olja,nen ny flaska akryl vätska, en el fil, en klämma, ett armstöd, 5 paket nagel lim & 2 nya penslar..

 


sandra vill ha, sandra vill ha!


my heart stops when you look at me.

hej, hoppas ni har sovit gott.. tog mig en riktig sovmorgon idag, ville sova mer men gick inte. men sov till 12 iaf, och känner mig helt utvilad vilket känns skönt! har precis fått i mig lite frukost, sen ska jag göra i ordning i min gaderob så jag kan hitta mina kläder. vet inte hur många ggr jag gör i ordning i den, men efter ngn vecka ser den minst lika stökig ut igen. kan verkligen inte hålla det snyggt i gaderober! är det någon mer som lider av samma problem? ;) haha. sen blir det städning av rummet också & sedan träning ikväll. vi hörs lite senare! idag kommer även lite musik tips upp, outfits, och andra roligheter. stay tuned!