True story.

you hate your life, while some people dream of having your life.


Hemma hos mig.

här kommer några av grejerna jag har köpt, dock är inte bilderna rättvisa jämfört med hur det ser ut i verkligheten.

(mobilbilder, därav den dåliga kvalitén)

 

 


Shopping.

hej, va ju i stan igår och shoppade ytterligare saker till mitt rum, massa kuddar, en päls pläd, en krona (som man kan lägga en massa dekoration i, visar bild sen) och idag blev det lite shopping IGEN, haha. nya blommor, lite dekoration, en ny lampa osv. så nu ska jag fixa i ordning allt, så slänger jag upp en bild sen! klickade även hem en massa söta grejer till min nya säng i förr går med, dock får jag den inte än. men det var iallafall vitt påslakan, kuddar, sängkappa, sängöverkast osv. jätte sött! älskar helvitt.. men hur som helst, vi hörs lite senare med bilder oså :) ha det bäst så länge! puss

Inspo nails.


Annandagjul.

hej! vissa av er ligger nog hemma och är bakis idag, medans andra mår lika bra som jag! men även jag som inte var ute igår har haft en riktig hemma dag idag, gick upp kl 13, haha. snacka om sovmorgon! och har sedan bara tagit det lungt, kollat klart på en film jag påbörjade igår, och bara varit! man behöver såna dagar, speciellt när man väl är ledig. så nu ska jag kolla på en annan film, städa i ordning lite, sätta på en ansiktsmask & sedan ta en varm dusch. vi hörs lite senare, puss på er.

The first cut is the deepest.

 

 

 

 


Inspiration.

 


Hold your head high.


En flickfotografs bekännelser.

hej! hoppas att allt är bra med er. slutade jobba vid 4, åkte hem & käka, och nu ligger jag i sängen och läser bingos bok. hoppas ni hade en bra jul, det hade iallafall jag. fick allt jag önskade mig, och lite till och med. jul är ju inte bara julklappar, utan själva gemenskapen & den goda maten givetvis! haha, nu ska jag slappa resten av kvällen, ledig imorgon. skönt, för idag är jag tröttare än någonsin. skulle egentligen gått ut med tjejerna ikväll, men hoppade det. inte sovit många timmar inatt, och spar mig hellre till nyår. när man jobbar så mycket som man gör nu, är man inte alls lika partysugen som man var innan, när man varken plugga eller jobba. nu en kaffe & sedan läsa några kapitel till. vi hörs sen sötnosar! ha nu en fortsatt bra julhelg :D pusssss!


I can't tell.


Blir rörd till tårar.


En grön jul.

hello readers! förlåt för min dåliga uppdatering dem senaste dagarna, har haft fullt upp. jobbat varje dag, köpt klart alla julklappar & fixat och donat. nu är allt äntligen klart! så nu kan man bara pusta ut och njuta. kan fortfarande inte förstå att det är julafton imorgon, hela december månad har sprungit iväg. och vart är snön? vart är julkänslan? en grönjul? mmh, va roligt. menmen, borås & väder verkar inte vara en bra kombo! nu ska jag spika upp 2 hjärtan ovanför sängen som jag köpte idag, och även fixa lite plats för mina nya ljustakar! (jaa jag vet att kl är halv 12, men ingen som störs utav det här) haha.. hoppas ni får en kanon bra jul, vi hörs nog inte på dagen imorgon, då vi redan sticker iväg på morgonen, men uppdaterar på kvällen när vi har kommit hem :) ha det bäst nu! puss & kram

Merry xmas.

 


Kärlek.


Baby, forget it.


Söndag.

igår blev de en mysdag med familjen, på förmiddagen gjorde jag lite ärenden och sedan skulle vi gå i stan en stund ihopp om att hitta något till julafton & nyårsafton, vilket resulterade i att jag kom hem tomhänt när det gäller kläder, men fick iallafall med mig mitt ansiktsvatten från clinique. sen blev det middag osv! klickade även hem lite kläder igår, en mysdress, 2 par leggins, 1 rosa topp, och en svart spets topp. alltid kul med shopping! förhoppningsvis kan jag kanske ha något av det jag beställde på jul, eftersom jag jobbar varenda dag fram tills på torsdag kl 24, får se hur det blir. nu håller vi på och lagar mat, och städar. sen blir det lungt resten av dagen! vi hörsl lite senare, puss på er.

Metallic nails.


 


Christmas time.

har tillbringat kvällen med världens bästa syster & mamma, käkat god mat, kollat på film och haft det allmänt mysigt, jobbade dag idag så hade kvällen fri, och nu jobbar jag inte förens på måndag! skönt med lite ledighet, det är jag verkligen värd efter allt jobb det senaste. dock lugnar det ner sig efter jul. och påtal om jul, kan fortfarande inte förstå att det är julafton nästa vecka, hela december månad har ju sprungit iväg, har ingen julkänsla alls. mycket beror nog på snön som vi inte har också, vi fick ju lite snö för några veckor sedan, vilket inte fick ligga kvar mer än 1-2 veckor, så nu får vi väl bara hoppas & hålla tummarna på att vi får en vit jul, för vem vill ha en grön jul? nää nu ska jag fortsätt ha lite mys med familjen, imorn blir det shopping & lite ärenden. vi hörs senare, eller imorgon! ha en bra kväll :D pusssss

Hudvård - i love serien.

måste tipsa om denna hudvårdsserien, sjukt goa body lotions, hand & duschkrämer. fick hem mitt paket från kicks idag, beställde coconut/cream, och vanilla/ice cream i body lotions. och fy sjutton va mjuk man blir, och doften ska vi inte prata om, mums. 69:- st på kicks.se ett riktigt kap för soppas stora flaskor! så shoppa shoppa!


Mysjacka - sandra vill ha!

lägger på ytterligare saker på min vill ha lista, jag måste sluta internetshoppa, hittar ju massa fina saker! börjar bli lite farligt nu ;)


Ombre hair.

Ombre hair har slagit stort i Sverige nu. Ombre betyder skugga på franska och i Sverige kallar vi denna trend för ”Utväxttrenden” För er som inte hängt med så färgar man alltså topparna ljusare eller botten mörkare, precis som om du skulle haft utväxt på håret. Kan inte säga om jag gillar det eller inte, det beror på vilka färger du använder dig utav, det får inte va övedrivet markant! då ser det bara konstigt ut, annars är det rätt snyggt! - fast skulle inte vilja ha det själv, trivs med mitt ljusa allt för väl för att kunna gå tillbaka till det bruna!


Fixarn sandra.

hej, håller på och städar & fixar här hemma, håller även på att klura ut hur jag ska ha det i mitt rum, jag vet att jag ändrar jätte ofta. men jag vill shabby chic inredning, ljustakar, lyktor, osv. skit nöjd med hur jag har det i mitt rum nu, men jag vill byta ut lite av alla kromfärgade/svarta dekorationer till vita saker, eftersom jag har ett hel vitt rum så kan det bli riktigt snyggt med lantligt/shabby chic, hittat flera internetsidor som säljer just detta, så blir nog att klicka hem lite stuffs idag. sedan ska jag även hämta ut mina älskade prime booooots :D wihooo. jag beställde dem! och snacka om att ha tur, för lyckades raffa åt mig det sista paret i min strl. happy happy! vi hörs lite senare, pusss.

bild från google & catjas.se


Trött tjej, nu en film och sängen.

hej, hoppas att allt är bra med er. tänkte dra en snabb update innan jag kryper till kojs! är så fruktansvärt trött idag, kroppen har nog inte vant sig vid allt jobb & slit ännu, och speciellt inte att gå upp kl 5, vilket jag får göra när jag jobbar dag. hur som helst så slutade jag 4 idag så åkte raka vägen hem, ätit god mat & myst med familjen, har även köpt min första julklapp idag, vilket blev till en av mina systrar, (sara) har fortfarande en hel del kvar, men det ordnar sig, dock vet jag inte hur jag ska få tiden att räcka till, speciellt inte när man får lön 21, och jobbar fram tills på fredagen, dvs dagen innan julafton? haha, lite panik får man allt! klickade hem lite saker till mig själv med, puder, lösögonfransar, flytande eyeliner, rouge. lite smink helt enkelt! nää, nu bär det av mot sängen, vi hörs imorgon! :) puss på er.

So bad.


Work work work.

hej, hoppas ni mår bra. just nu är vi barnvakt åt lucas, håller på lagar lite mat innan dem kör mig & sis till jobbet, kväll idag, dag imorn & sen ledig på måndag! skönt, har vart en riktig jobbig vecka! men bara att bita ihop & gilla läget, vad har ni gjort dem senaste dagarna & hur ska ni tillbringa eran helg? vi hörs senare eller imorgon! :) ha det bäst så länge, pussss.


Beslutångest.

har en sån fruktansvärd beslutångest om jag ska köpa dessa eller inte, jag vill ju jätte gärna ha dem. men 3000? är dem värda det? får nog fundera ngn dag till innan jag bestämmer mig, så det inte blir ett impulsköp.. vad tycker ni, ska jag eller ska jag inte?


Ledig idag, skönt!

ledig idag och det firas med att bara ta det lungt, var ju sjuk hela helgen (min enda och lediga helg, kul va?) nu blir det frukost,sen dusch & på med myskläderna. vad ska ni göra idag?


Show no love - love will get you killed.


Stay strong jonah, you can do this!

jag grät, det är så HEMSKT att en sån fin kille ska tro att det är han det är fel på. mobbning borde förbjudas, för så här får det inte gå till. fy, finner inga ord! stay strong jonah, you can do this! ♥


Africa to ibiza.


Vill ha - gina tricot.

armband med döskallar & kors, en svart cardigan, en silvrig topp, och ett par varma & tjocka leggins. allt kommer från gina tricot!


I wanna dance the night away.

pics from weheartit.com


En sjuk sandra.

hej! blev inget jobb för min del idag, har 38,9 i feber och mår skit! verkligen inte läge för att bli sjuk nu, men men. bara att gilla läget, är ledig i helgen så har tid på mig att försöka friskna till! nu blir det lungt resten av kvällen, fast först ska mamma slinga mitt hår ljusare, sen ska jag krypa ner i soffan med en bra film, lite gotta, och en gosig filt! vi hörs senare, puss på er.

Daddy yankee - lovumba 2011.


Skaburbian collective.

måste tipsa om ett sjukt bra album, har aldrig hört talas om dem innan, men nu spelas dem flitigt i mina högtalare/hörlurar, man blir taggad & glad på samma gång när man lyssnar på dem, så in och lyssna nuuuuuu :D  (länk till albumet på spotify under bilden)

Skaburbian Collective – Products In A Free World

Lunch sen mot jobbet.

hej där! hoppas ni mår bra, själv mår jag bara bra. håller på och gör i ordning mig inför jobbet, börjar kl 4 idag och jobbar till 12 inatt, och likaså imorgon. sen är det helg för min del! skönt, har jobbat varje dag sen förra fredagen, så lite ledighet skadar inte, har en jobbig vecka framför mig IGEN, men det fixar jag! annars har det inte hänt så mycket förutom jobb osv.

beställde ju mitt löshår som jag tog upp i ett tidigare inlägg, och har även hämtat ut det, sytt fast clips men behöver 1-2 clips till innan jag kan använda det, sen så blir det nog bra! dock så har jag uppklippt hår och mitt vanliga hår skär av lite, men ska försöka komma på en lösning!

nu blir det lunch, och sedan raka vägen mot jobbet, vi hörs när vi hörs. orkar nog inte blogga när jag kommer hem inatt, så blir väl att jag uppdaterar imorgon innan jag drar iväg igen! ha det så bra så länge, puss på er..