Har saknat bloggen, och er.

hej där! hur mår ni? jag har verkligen saknat bloggen! men har haft fullt upp det senaste, slutat sent, jobbat helg & gått och lagt mig så fort jag har kommit hem! så har faktiskt inte orkat blogga.. annars? joo, med mig är det bara bra. har vart rätt mycket jobb nu, [som jag nämnade ovan!] så den pigga sandra ligger undangömd någonstans. för jag är allt annat än pigg! men nu har jag lite lång ledigt :D sköööönt.. då ska jag verkligen passa på att sova ut och njuta!

nu är nästan allt klart inför flytten, det enda som fattas är lite små saker, som jag inte kan köpa förens allting är på plats. det ska bli sååå roligt! dels att flytta hemifrån och få ha sitt egna, men framför allt inreda ett helt hem! inte alls långt kvar nu, snart går vi mot slutet av denna månaden, och 31 augusti får jag nycklarna! :)) wiiiieee.. och inflyttningsfesten/min födelsedagsfest ser man ju också fram emot ;)

ni undrar säkert om jag har shoppat något nytt, och självklart har jag det! har dock inte fått min nya beställning från gina tricot ännu, men det var lite coola tishor, ett par leggins, en kofta, en tunika, 2 toppar! lovar att slänga upp en bild så fort jag har fått paketet! sen har jag ju köpt lite stuffs till lägenheten som jag har ute i låder i förrådet, men det däremot kan jag inte visa nu.. (lär ju röra till det ordentligt om jag börjar rota runt i låderna igen!) sen har jag även vunnit hem denna söta väskan, svart och enkel. men framför allt, bra med utrymme! nu blir det soffmys och film resten av kvällen, vi hörs imorgon alla söta! pusspuss

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR